Småföretagarbloggen
Entreprenörskap

Ny bloggare – Företagaren från Eskilstuna

Företagaren Roger Pihl med över 25 års erfarenhet är ny som bloggare och kommer att berätta om sitt dagliga liv som företagare!

Roger har massor av erfarenhet av företagande. Han har drivit företag i 25 år och gått från enmansföretag tills idag med hundratals anställda! Idag är han dessutom ordförande i Företagarna Eskilstuna- Torshälla. Roger Pihl  är en populär röst i ”Företagskollen” som sänds i Radio Sörmland varje tisdag. Att han inte är ”akademiker” utan gått den långa vägen och lärt upp sig själv ser han som en styrka och stolthet.

Han har drivit företag sedan 1992 och beskriver resan med både med- och motgångar och kommer att dela med sig av erfarenheter och gärna kring hur man bygger upp en framgångsrik firma. Roger är engagerad i 20 olika bolag, både kommunala bolag och i föreningsstyrelser.

Han brinner för företagsamhet och att hjälpa andra att lyckas är en självklarhet för Roger!

Det bästa jag vet är att se företag som lyckas och det roligaste jag vet är att hjälpa andra att lyckas, en del av detta gör jag genom att vara affärsängel och finansierar bolag som behöver kapitaltillskott och mentorskap!

Roger berättar också att 50 000 kr delas ut årligen till en stiftelse han har initierat och som delar ut stipendium i syfte att lyfta unga kvinnor i företag & styrelser.

I Småföretagarbloggen kommer jag att skriva om småföretagarna ur mitt egna perspektiv, det kommer att bli lite mer personligt utifrån erfarenheter och aktuella frågor.