Småföretagarbloggen
Arbetsmarknad

Whohoo nu kör vi…

Hej och välkommen till min nya blogg! Här kommer ni att kunna följa min vardag som entreprenör i välfärdsbranschen – en tillvaro full av utmaningar, möjligheter, tokigheter och lyckoträffar.

En väninna anser att jag är som “100-åringen som klev ut genom fönstret och försvann”. Jag har en bit kvar till 100, men jag kan hålla med henne om att jag har en förmåga att hamna i aktuella och märkliga situationer. Jag ska försöka att dela med mig av dessa märkligheter här. Dessutom kommer det att bli lite entreprenörstips och reflektioner över såväl politiska utspel som min egen vardag.

Vissa kanske vet vem jag är, men för de flesta är jag kanske helt okänd så här kommer lite bakgrundsinfo:

  • Fick första vd-jobbet som 24-åring i IT-branschen och har varit chef i snart 20 år
  • Gillar utmaningar och särskilt kommentaren “det där klarar du aldrig”
  • Är vd och grundare till AlphaCE, som startade 2012 och har en prognos på att omsätta 300 msk i år – så bygga bolag, det vet jag hur man gör 🙂

Ett stort tack till Företagarna som gett mig förtroendet att få blogga här på deras hemsida. Jag hoppas att det kommer inspirera fler att bli företagare.

På återhörande!

Maria

 

 

Artikel skriven av:

Maria Mattsson Mähl

Har varit vd i snart 20 år. Första VD-jobbet var i IT-branschen i slutet på 90-talet. De senaste 10 åren har jag jobbat med utbildning och matchning. För 5 år sedan startade vi AlphaCE som finns på drygt 50 orter i Sverige. Drömmen är att bli en internationell aktör.