Småföretagarbloggen
Företagarna

Vlogg och Blogg för nyfikna företagare och entreprenörer!

En blogg? Ja nu kör vi! Det blir både blogg och Vlogg.

Pennan och tankarna är friare i det här forumet och vi vill ge er företagare ytterligare ett forum för funderingar och igenkänningar.

Vi har Günther Mårder med på tåget, Företagarnas vd som är duktig på att göra sin röst hörd och det kommer han göra genom vlogg, videoblogg. Günther har lovat att avslöja veckotips för ett framgångsrikt företagande genom alla sina möten med företag genom åren. Sitter han på svaren tro?

Vi har Eva Cooper med och det är vi stolta över! Eva är nytillträdd regionchef på Företagarna i Gävleborg och har tidigare skrivit för Hudiksvalls tidning samt varit ledarskribent på de övriga Hälsingetidningarna.

Patrik Nilsson, chef för Analys och Opinion driver det dagliga opinionsarbetet på Företagarna blandat med flitigt skrivande på Twitter. Hans orädda stil och intressanta analyser kommer att få nya inlägg veckovis.

Avslutar presentationen med glad siffra! Visste ni att företagare är mycket mer glada än de som är anställda? Nästan dubbelt så många! Enligt statistik från Orvesto.

Välkomna till Småföretagarbloggen!